woensdag 29 april 2009

Zingen vanuit je essentie

Vakantie Zang-Workshop
12- 18 juli 2009


Ontdek de kracht van je authentieke volle stem en leer zingen en speken vanuit je essentie.
In wezen zijn we allemaal krachtige en stralende wezens. We hebben daar alleen niet altijd contact mee.

In deze workshop ontdekken we via (klank) – en geleide meditaties onze essentie. Deze zit onder onze dagelijkse beslommeringen en blokkades. Je leert via simpele oefeningen je innerlijke kracht kennen. Deze kracht is niet dezelfde als je persoonlijke kracht. Je leert je authentieke stem kennen en deze volledig in al haar volheid en pracht te gebruiken in het spreken en zingen.

De docente, Josephina Vrijdaghs, weet bij iedereen deze stem naar buiten te brengen door de juiste zang- en spreek techniek en haar intuïtie.
We gaan gezamenlijk eenvoudige liedjes zingen en iedereen komt hier ook individueel bij aan bod. Verder zingt iedereen die wil, liederen die je graag zou willen zingen.


De workshop is voor iedereen die graag wil leren zingen en of haar stem beter wil leren gebruiken. Ook voor hen die al zingen maar daar nog belemmeringen in ondervinden. Mensen die nog nooit hebben gezongen of niet durven zingen zijn ook welkom. Door te zingen en je echte stem te ontdekken spreek je een kant van jezelf aan die je normaal bij het spreken niet gebruikt. Hierdoor leer je meer ruimte in te nemen en laat je meer van jezelf zien wat bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.Je leert makkelijker in het openbaar te spreken, ook in groepen.

Door de prachtige omgeving en ruimte zal je zeker meer en veel gaan zingen. Iedereen is welkom. Ook partners en kinderen die niet aan de workshop deelnemen. Het is echt vakantie.

meer informatie

Geen opmerkingen: