vrijdag 24 april 2009

Hoe schrijf ik een song en neem ik deze op?

workshops van 16 tot 22 aug 2009

Onder professionele begeleiding gaat u zelf een song schrijven.

U leert dan essentiele elementen en ingrediënten die nodig zijn om song te schrijven, uit te werken en op te nemen. Deze workshops wordt aan het eind van de week afgesloten met een presentatie van het eigen gemaakte werk. Uw song wordt in een mobiele studio opgenomen.

Deze workshop wordt verzorgd door Branko Perunicic, proffesioneel, all roud musicus. Hij heeft in de band van Ad Visser gespeeld. Hij was bassist in de Jaffogate Quartet en hij speelde op veel feesten en partijen met de band Express. Hij werkt in Nederland ook met groepen in het kader van teambuilding in bedrijven, en verzorgt events.

Hij doet deze workshop samen met de musicus en technicus Dick Kok, die helemaal thuis is in het produceren en opnemen van muziek. Dick is nu zo’n 10 jaar werkzaam als componist/music-producer. Hij richtte in 1998
DK-Music op en heeft zijn eigen studio. Hij componeert en produceert TV-leaders, -series, -commercials en film. Niet alleen voor de Nederlandse markt maar ook voor de rest van Europa, Japan en de USA. Onder andere voor TMF (NL/B), MTV (NL), Heineken (NL/Japan), Skoda (EU/World), Volkswagen (NL/D), Mercedes (D/World), Brownies (USA), Suzuki (USA), Cup-a-Soup (NL), Hart van Nederland, Missie Warmoesstraat, Doei en de film “Afblijven”. Verder is hij ook producer van o.a. Behave, Daisyvain en natuurlijk Graze. Hij volgde de opleiding Sound Disign in Hilversum.

Deze workshops zijn leuk als activiteit voor uw vriendengroep, familiereünie, uw schoolgroep maar u kunt ook alleen of met enkelen samen inschrijven.

Meer info

Geen opmerkingen: