maandag 4 mei 2009

Fietsen met topsporters

met de bekende wielrenners Karsten Kroon, Laurens ten Dam of Marc Lotz op de trappers!!!

Sportproducties is een sportmarketing- & managementbureau. Zij verzorgen het management van verschillende topsporters. Tevens zijn zij gespecialiseerd in sportmarketing concepten en verzorgen zij de organisatie van sportevenementen, professionele clinics en incentives.

Samen met Arrangement in Tsjechië heeft Sportproducties een unieke incentive ontwikkeld.

Een aantal klassieke elementen van het wielrennen zoals het beklimmen van bergen en het rijden over de bijzondere kasseistroken, kun je helaas niet in Nederland beleven. Sportproducties biedt u nu de mogelijkheid om als particulier en/of bedrijf te fietsen in de mooiste gebieden van Europa.

De deelnemers krijgen ongeacht hun niveau tips en tijdens het fietsen wordt tevens de finesse van een echte toprenner bijgebracht. Waar moet je op letten en ervaar zelf hoe het is om te rijden over een kasseistrook of een bergafdaling. Deze gebieden zijn gekozen vanwege de unieke elementen wat het fietsen in deze omgeving zo bijzonder maakt.

U kunt fietsen met de bekende wielrenners Karsten Kroon, Laurens ten Dam of Marc Lotz.

Op ongeveer 700 km van Utrecht vindt u in het kleine plaatsje Lesné vlak over de grens van Duitsland in het noorden van Tsjechië een uitstekende locatie om een wielerincentive te organiseren.
Lesné ligt midden in natuurgebieden van zowel Tsjechië en Duitsland. De locatie is uitstekend geschikt voor de fietsers & wandelaars. Op de vele fiets routes in heuvelachtig gebied kunnen beginners en ervaren wielerfanaten uitstekend terecht.
Buiten het sporten om kunnen kastelen en andere culturele locaties bezocht worden.
In de wintermaanden kan er volop aan skiën of langlaufen gedaan worden.

De accommodatie is rond 1800 gebouwd en is vorig jaar volledig gerenoveerd. De locatie is uitstekend geschikt om groepen te ontvangen. Het pand beschikt over meerdere 1 en 2 persoonskamers en heeft voor de zomermaanden ook een kleine camping bij het terrein. Verder zijn er verschillende groeps- en vergaderruimten, die geschikt zijn om vergaderingen en/of trainingsactiviteiten te organiseren.


Vervoer is voor dit gebied op verschillende manieren mogelijk. Zo kunnen groepen opgehaald worden van het vliegveld in Berlijn, Praag of Dresden. Voor groepen is vervoer per bus (16 personen) vanuit Nederland te regelen tegen aantrekkelijk tarief!

Elke incentive is uniek en kan volledig op maat aangeboden worden.
Sportproducties informeert u graag over de mogelijkheden!

Geen opmerkingen: