maandag 20 april 2009

Heerlijk buitenschilderen en tekenen

26 juli tot 8 augustus 2009
2 weken buiten tekenen & schilderen
onder begeleiding van Theo Briggeman & Inge Foreman

Ontspannen en geconcentreerd van de natuur genieten, met goede tips van ervaren gediplomeerde docenten, in de mooie omgeving van Jiretin pod Jedlovou.

Minimaal vier dagen per week, minimaal vier uur per dag, heerlijk buiten tekenen of schilderen onder professionele begeleiding. De overige tijd kan je naar eigen dunk invullen.Je kan doorgaan met waar je mee bezig was, of je eigen voorkeur van jouw vakantie kiezen, b.v. wandelen in het bos langs de beek, paardrijden, een fiets huren om een dorpje te bezoeken etc.


Vlak voor het avondeten wordt de productie van die dag onder het genot van een glaasje door Theo besproken en van adviezen voorzien.

Maak je graag muziek, neem dan je instrument mee voor 's avonds bij het kampvuur.
Vanaf vrijdag is het weekend helemaal voor jezelf en kan/kunnen we alleen of gezamelijk een bezoek aan Praag brengen.
Bij minder weer kunnen we in het atelier werken.

Begeleiding
Theo Briggeman, bekend bij vele centra in de regio Utrecht, geeft les sinds 1978 en is zelfstandig beeldend kunstenaar. Je kan zijn werk, dat dichtbij de natuur en haar oerkrachten staat, op zijn website bekijken.
Inge Foreman, geeft les in tekenen, schilderen en boetseren sinds 1986 op verschillende locaties in de regio Utrecht. Haar eigen werk kenmerkt zich door haar grote belangstelling voor organische vormen die ze in ruimtelijk werk uitdrukt.


Data:
Vanaf zondag 26 juli tot zaterdag 8 augustus 2009.
Aankomst op zondag vanaf 15.00 uur, vertrek op zaterdag voor 10.00 uur.
Een 2-weeks arrangement.

Interesse, zie verder op de website

1 opmerking:

schildersbedrijf amsterdam zei

Buiten schilderen is heel rust gevend en lekker. MIjn tip is om naar een lekkere rustige plek te gaan en even je hoofd helemaal leeg te maken.