zaterdag 18 april 2009

Creatieve en Sportieve zomer arrangementen

Komende zomer zijn er vele mogelijkheden om deel te nemen creatieve en sportieve arrangementen.


Met verschillende kunstenaars heb ik arrangementen voorbereid; zo is er zang, houtbewerken, marionetten maken en er mee ´spelen´, glasbewerken en bridge.
Buitenschilderen, Mandala tekenen, salsa en djembé, een Glas in Lood raam maken, fotografie in combinatie met wandelen arrangementen zijn in voorbereiding.Voor de sportieve gasten hebben we een gevarieerd aanbod aan outdoor activiteiten; klimmen, abseilen, spelonkklimmen, kanovaren, off road rijden (4x4 SUV en greenlaning) fietsen, wandelen met een gids, paardrijden, zwemmen, voetballen, tennissen. U kunt tijdens het arrangement voor 1 type activiteit kiezen of een combinatie maken met verschillende activiteiten. Zeker als u als groep (vrienden en/of collega´s inschrijft zijn er vele mogelijkheden. Maar ook kunt u zich als individu, stel, familie of gezin aanmelden.

In de zomer hebben we kamers beschikbaar, maar u kunt ook gebruik maken van onze camping. We hebben plaats voor 6 tot 8 tenten, caravans of campers. We hebben ook 3 ingerichte tenten beschikbaar. Voor jongeren hebben we evt. wat trekkerstentjes; ouders kunnen ´in ons huis´ verblijven en de jeugd op de camping. ´s avonds samen bij het kampvuur biedt in uw vakantie mooie ervaringen.

Wilt u zelf uw vakantie samenstellen, of wilt u hier als begeleider een vakantie aanbieden; neem contact met ons op en samen maken we een aantrekkelijk arrangement.

Geen opmerkingen: