maandag 5 januari 2009

Gezelschapsspelen komen doen!!

Afgelopen weken hebben we hier geregeld gezelschapsspelen gedaan; monopolie, cluedo, rummycup, scrabble, halma, Kolonisten van Catan. Heel gezellig, zeker als u met meerdere personen bent, want dan is er altijd wel iemand die mee wil doen.

Ook kunt u hier schaken, dammen en backgammon spelen. We hebben meerdere ruimtes zodat u zich met uw spel kan terugtrekken, of gewoon lekker kan spelen met de drukte van andere mensen om u heen.

Dit heeft me op het idee gebracht hiervoor een aanbod te doen. Een week spelletjes doen. Kleinschalig! Niet de hele dag, maar gewoon één of meerdere uurtjes per dag.
Tsjechië kent het CZECH OPEN, een internationaal schaak- en spel festival dat gehouden wordt in Pardubice. In 2009 is dit van 16.7.–2.8.2009. Dit is zeer grootschalig een hele hal vol mensen. Dit festival staat onder auspicien van de President van de Tsjechische Republiek Vaclav Klaus. Op de deelnemerslijst komen ook Nederlanders voor. Bijzonder die belangstelling voor spelletjes.

Hier wil ik dit aanbod voor kleine groepen realiseren. Vrienden of families die een weekje komen genieten van de prachtige omgeving en daarnaast met elkaar gezelschapsspelen willen doen. We kunnen dit recreatief aanbieden, maar ook in competitieverband.

Of wellicht bent u lid van een vereniging die wel eens op een andere plaats dan in Nederland tijd met elkaar wil doorbrengen. Bepaalde delen van de dag brengt u door met één van uw favoriete bezigheden; bridge, klaverjassen, poker, go, sudoku, Mah Jong, Triviant ..... er zijn vele mogelijkheden. En de overige uren geniet u van onze locatie en de regio.

Afhankelijk van het weer kunnen de spelen ook buiten gehouden worden. Met een groot schaakbord (schaakstukken van 30 cm. hoog), levend ganzenbord en in de zomer een eindeloze hoeveelheid waterspelen. Ons zwembad van 20 x 10 meter biedt hiervoor volop uitdagingen.

Ook zijn er volleybal wedstrijden en voetbaltournooien te organiseren. Ons verharde sportveld kunt u gebruiken om hinkelbanen op uit te zetten, te dansen, of te tennissen. Badminton is natuurlijk ook mogelijk, als de wind dit tenminste toelaat.

Zin gekregen om gezelschapsspelen te komen doen? recreatief voor de gezelligheid!

Of een tournooi te organiseren, met de mogelijkheid ook internationaal gasten uit te nodigen?

..... neem contact op

Geen opmerkingen: