woensdag 14 januari 2009

Management trainingen

Uw training. Onze zorg!
Voor een buitengewoon resultaat
met een aantrekkelijk tarief
in Lesné, Tsjechië

Wist u dat de plek waar u samenkomt heel bepalend is voor het mogelijk te behalen resultaat van uw bijeenkomst? De locatie kan u vervelen en daardoor tijdens de sessies in slaap doen vallen, afleiden of juist inspireren.

Wilt u met uw managementteam aan de slag op een bijzondere locatie?
U wilt dit doen met door u zelf aangegeven trainers en werkvormen?

Maatwerk!
We hebben hiervoor meerdere mogelijkheden omdat we contact hebben met diverse Nederlandse bureau’s.

U kunt hiervoor de invalshoek kiezen met groepsgesprekken, rollenspelen (we kunnen hiervoor ervaren acteurs inzetten) en theater vormen. Maar ook met inzet van creativiteit en sport en spel elementen. Uiteraard kunt u ook uw eigen bureau kiezen en trainers meenemen.
De voorbereidende gesprekken met de trainers vinden plaats in Nederland.

We hebben de mogelijkheid een aanbod te doen voor een meerdaags- of week arrangement. U bepaalt natuurlijk zelf hoeveel dagdelen u aan de inhoud van de training wilt besteden. In overleg met ons kan een groeps- en een individueel programma (coaching) samengesteld worden. Dit kan sportieve, creatieve, recreatie, culturele elementen bevatten. De mogelijkheden staan op onze website beschreven.

Als u specifieke wensen heeft (zweefvliegen, parachutespringen, de Skoda fabrieken bezoeken, een tourtocht maken, terrein rijden enz.) kunt u dat kenbaar maken.
Samen met u gaan we de mogelijkheden na.

We hebben 5 1-persoonskamers en 5 2-persoonskamers in onze eigen accommodatie. Als u met max. 8 personen komt, kunnen we iedereen een 1-persoonskamer aanbieden. Voor 2 trainers hebben we dan ook een 1-persoonskamer beschikbaar. Inmiddels kunnen we ook grotere groepen onderbrengen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook vervoer kunnen we in overleg met u regelen, eventueel in combinatie met een sight seeing Praag, Berlijn of Dresden.

Wilt u nadere inlichtingen of nagaan of de door u gewenste data voor u beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op.

Geen opmerkingen: