dinsdag 30 december 2008

Skilift Horni Podluzi in bedrijf; arrangementen met kinderopvang

Het heeft wat langer geduurd dan we hadden gedacht, maar nu is het echt mogelijk om hier te skieën. De skilift van Horni Podluzi is sinds vandaag in bedrijf en hier is dan ook volop gebruik van gemaakt. Er is daar materiaal te huur, dat te gebruiken is bij deze lift, maar ook meegenomen kan worden naar de andere pistes in de buurt. Verhuur en lessen tegen aantrekkelijke tarieven. Vooral aantrekkelijk voor de beginnende skieër en gezinnen met jonge kinderen. Er zijn een aanal rode en blauwe pistes in de buurt, en verderop in de regio.

We hebben de komende weken nog volop plek. Voor gezinnen met kleine kinderen bieden we een arrangement met kinderopvang. Dit is voor de kleintjes voor wie het te koud is in de sneeuw. De overige gezinsleden kunnen zich vermaken op de piste, terwijl wij oppas verzorgen.
Vraag naar onze speciale aanbieding daarvoor.
Op onze website staat een aantrekkelijk wintersportarrangement.

We hebben een beperkt ¨Witte Kerst" gehad, heel koud, met weinig sneeuw. Tijdens de feestdagen zijn we met onze gasten op stap geweest. Prachtig wandelweer! We hebben mooie tochten gemaakt, die vooral bergop behoorlijk inspannend waren. Onze moeite werd beloond door prachtige vergezichten; door de rijp waren de bomen wit, tegen een prachtig blauwe lucht. Een echt plaatje voor een Kerstkaart. Tot in Duitsland konden we kijken.

Ons pand staat maar enkele kilometers van de Duitse grens, is daardoor goed bereikbaar en kunnen we dus ook gebruik maken van voorzieningen net over de grens in Duitsland
.

Er is op enkele kilometers afstand een rodelbaan
http://www.rodelbahn-oberoderwitz.de/, een zwembad met prachtige sauna http://www.koerse-therme.de/ en ook de Kuhroorden Oybin en Jonsdorf zijn goed te bereiken.

Geen opmerkingen: