vrijdag 12 december 2008

Witte Kerstvakantie: speciale aanbieding

De voorspelling is dat we hier dit jaar een witte Kerst hebben. Sinds enkele dagen sneeuwt het weer gestaag en de wereld om ons heen ziet er vriendelijk en romantisch uit. De temperatuur ligt een paar graden onder nul en er is weinig wind. Heerlijk weer dus om buiten te zijn.

Speciaal voor de Kerstvakantie hebben we daarom een programma gemaakt. Hierin sluiten we aan op de tradities in de regio.
Op Kerstavond (24 december) gaan we naar de voederplaats voor de herten, om ook de dieren een Kerstmaal te geven. Zeker met die sneeuw is een extra hapje erg lekker voor ze. Het is een korte wandeling, door het prachtige besneeuwde bos. Te doen voor jong en oud.

Tijdens de Kerst maken we een traditionele Kerstmaaltijd, o.a. met karper en aardappelsalade. Dit is onderdeel van het Kerstbuffet, zodat er ook voor de vegetariërs en de gasten die vlees willen eten wat lekkers is.

In de cursusruimte zijn er vele mogelijkheden voor activiteiten:
knutselen waaronder Kerststukjes en kaarsen maken, dansen, muziek maken (het drumstel en de gitaren staan opgesteld) gezelschapsspelen doen, tafeltennissen. Of gewoon lekker lezen en kletsen in de bibliotheek.

En natuurlijk sneeuwpret: sleeën, iglo´s bouwen, sneeuwpoppen maken, sneeuwballen gooien en kunstwerken maken. Voor de liefhebber: langlaufen en skieën. Er zijn legio wandelingen mogelijk, van verschillend niveau.


In de regio zijn in deze periode Kerstconcerten en andere uitvoeringen. Hiervan heb ik een programmaoverzicht.

Al met al kan er in deze Kerstvakantie veel beleefd worden. We hebben al meerdere boekingen van gezinnen en verschillende jongeren. En er is nog plek. Het zal vast gezellig zijn.

We bieden een flexibel programma, vandaar dat we uitgaan van het verblijf op basis van logies en ontbijt, vanaf 34 euro per persoon per nacht. Kinderen tot 12 jaar 50% korting.
De data voor aankomst en vertrek zijn vrij te kiezen, afhankelijk van het aantal plaatsen dat we hebben. Een echte last minute!!

Ik hoop dat we met velen zullen zijn tijdens deze speciale dagen.

Geen opmerkingen: