zaterdag 21 februari 2009

Voor elk wat wils vanaf € 34,- p.p.p.d.

Dit jaar hebben we een bijzondere winter; geregeld is het heel zacht geweest, dan weer soms wel -20 graden en nu is de temperatuur rond het vriespunt en ligt er 50 centimeter sneeuw.
De witte wereld ziet er prachtig uit. Bossen vol besneeuwde bomen en dan het wijdse uitzicht over de velden bieden een afwisselend tafereel.

Voor gezinnen biedt dit volop mogelijkheden. Komende week zijn er volwassenen die willen langlaufen, terwijl de tieners gaan skieën en snowboarden. Een ieder doet overdag zijn of haar activiteiten en ´s avonds bij het diner, kom je elkaar weer tegen. Moe en voldaan kan een ieder dan zijn of haar belevenissen vertellen. Een dagje geen behoefte om naar buiten te gaan? Lekker lezen in onze bibliotheek of gaan tekenen in onze creatieve ruimte behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Zo kunnen we ook arrangementen maken voor gezinnen die samen met de grootoouders komen. Wij of de grootouders kunnen zorgen voor kinderoppas en andere activiteiten gaan doen; Met de bus naar Praag, naar het glasmuseum, of gewoon lekker stadjes kijken. Lekker spelletjes doen, onder het genot van een kop cappucino, maakt de vakantie tot een aangename tijd.
Samen met u kunnen we een programma opstellen.


Informeer naar onze mogelijkheden via de website.

Geen opmerkingen: