zaterdag 28 februari 2009

Juist niet in hoogseizoen!!

Voor veel mensen is het mogelijk om buiten de schoolvakanties en buiten het hoog seizoen op vakantie te gaan.
Dit is om meerdere redenen heel aantrekkelijk.

Op veel plaatsen is het dan minder druk. En ook wij hebben alle tijd voor u.
Voor natuurliefhebbers is het voorjaar een mooi seizoen. Dit om bijvoorbeeld te wandelen in de groen wordende bossen. De natuur is dan prachtig.

De prijzen in Tsjechië liggen veel langer dan in de omringende landen Duitsland en Oostenrijk. Voor een paar euro maakt u gebruik van skiliften, openbaar vervoer en gaat u uit eten.

Ook aantrekkelijk is dat er deze kant op (en vaak terug ook) bijna geen files staan. In het hoogseizoen trouwens ook niet. Als u om 9.00 uur uit Amsterdam vertrekt kunt u rond 17.00 uur bij ons zijn. En daarvoor hoeft u niet heel hard te rijden. Dat scheelt een stuk als u dat vergelijkt met de rit naar Zwitserland of Frankrijk.

We bieden hier in Lesné meer dan hotelfaciliteiten.
De omgeving kennen we inmiddels goed, zodat we u op mooie plekken kunnen wijzen. Hierdoor komt u op plaatsen die u anders waarschijnlijk gemist zou hebben.
We hebben veel mooie routes voor u, zowel met GPS als aangegeven op een kaart.
Ook de bezienswaardigheden, zoals kastelen, musea, rotspartijen, rondvaarten kunnen we u op deze manier aangeven, en zijn zo goed te vinden.

Bij reservering of als u hier bent kunt u aangeven waar uw belangstelling naar uit gaat. Samen met u kunnen we per dag een programma maken. Ook kunnen we voor reserveringen zorgen.
Op veel plaatsen in Tsjechië spreken en verstaan ze Engels en/of Duits. Velen spreken echter alleen Tsjechisch, en in die gevallen is het van belang dat wij de reserveringen voor u kunnen verzorgen.

Wilt u uw vakantie combineren met paardrijden, dan kunnen we u de accommodatie in Ludvikov aanraden. Wilt u ook Zuid-Tsjechië bezoeken dan kunt u in Kaliste terecht. Beide bedrijven zijn ook van Nederlanders, zodat de taal ook hier geen probleem hoeft te zijn.

Geen opmerkingen: