dinsdag 13 oktober 2009

speciale Herfstvakantie aanbieding

Door alle gekkigheid rond de crisis bent u wellicht voorzichtig geworden met uw vakantiebudget. Als u er een weekje tussenuit wilt en daarvoor niet teveel geld wilt uitgeven kunt u hier prima terecht.

De bomen kleuren zich momenteel in prachtige herfsttinten en de omgeving biedt ook in dit jaargetijde vele mogelijkheden om je binnen en buiten te vermaken.
We hebben mooie wandelroutes en in de herfstvakantie kunt u met een fotograaf op pad om fotograferend te wandelen. De natuur, architectuur en de kleine dorpjes bieden hiervoorvele mogelijkheden.

Ook is de masseuse in huis en kunt u yoga doen. Deze wordt afgestemd op uw stemming, wensen en vaardigheden. De muziek hierbij is verrassend!
De schildersezels staan klaar om mee naar buiten genomen te worden. De tuin en de omgeving dagen u uit uw eigen impressie vast te leggen.

We bieden overnachtingen met ontbijt voor € 34,- per persoon, op basis van logies en ontbijtbuffet. Dit buffet is ter gelegenheid van de herfstvakantie extra uitgebreid met typisch tsjechische broodjes en lekkernijen. Kinderen tot 12 jaar 50% korting!! Tevens kinderopvang mogelijk.

Deze aanbieding geldt vanaf nu tot eind oktober 2009.

informatie en inschrijven

Geen opmerkingen: