donderdag 11 juni 2009

Wandelcoaching; Leef met aandacht

Persoonlijke groei en wandelen in Tsjechië
5 - 11 juli 2009, u kunt nog inschrijven!!

Wil je meer uit het leven halen? Wil je ontdekken wat je werkelijk wilt? Heb je behoefte aan een doel in je leven? Ben je toe aan meer zingeving? Heb je het idee dat iets je blokkeert? En vind je dat nu écht de tijd gekomen is om hier stappen in te zetten? Als je op één of meer vragen ‘ja’ hebt geantwoord, dan is deze training iets voor jou!

In deze training verdiep je je in jezelf en tegelijkertijd geniet je van een vakantie op een prachtige locatie in Tsjechië, middenin een natuurgebied. Een training vol mindfulnessIn deze week kom je tot verdieping en bewustwording. Je maakt contact met dat wat voor jou het belangrijkste is in het leven.

Mindfulness - leven met aandacht in het hier en nu - vormt de rode draad in het programma. We werken met aandacht- en concentratieoefeningen, die we zoveel mogelijk in de buitenlucht doen.In samenwerkings-opdrachten, zelfonderzoek en visualisaties kom je in contact met je drijfveren en verlangens. Op een aantal momenten zullen we ook creatieve expressie gebruiken, zodat je wensen meer kracht en realiteit krijgen.

Je achterhaalt welke waarden je sturen. Je komt erachter waardoor je vastloopt. Je leert je eigen strategieën en onbewuste overtuigingen herkennen, ook die die je belemmeren te bereiken wat je wilt.
Je krijgt de gelegenheid om blokkerende patronen op te heffen door een (levens)vraag uit te werken in een familieopstelling. Het kan bijvoorbeeld gaan om het gevoel dat iets je tegenhoudt, het herstel van contacten of familiebanden, psychosomatische klachten of het verwerken van verlies van baan/partner/levensvreugde. Zo komt energie vrij om je te realiseren wat je werkelijk wilt.Wandelingen maken deel uit van het programma. Die zorgen ervoor dat je het geleerde kan integreren. Dagelijks is er voldoende tijd voor ontspanning. De accommodatie heeft een grote tuin met natuurzwembad, gevoed door een beek, en ligt midden in een natuurgebied. Een heerlijk zwemmeertje bevindt zich op een kwartiertje rijden.

Voor wie is de training bedoeld?
Iedereen die wil werken aan zijn of haar persoonlijke groei is welkom. De ervaring leert dat deelnemers minimaal 35 jaar zijn en een hbo/academisch werk- en/of denkniveau hebben.


Wat kan je van de trainingsweek verwachten?
De training bestaat uit een uitgebalanceerd programma van werken en ontspanning. Tenminste zeven dagdelen besteden we aandacht aan verschillende oefeningen, individuele verdieping, samenwerkingsopdrachten, visualisaties en familieopstellingen. Iedere cursist krijgt de gelegenheid op een (levens)vraag of probleem uit te werken in een familieopstelling.

Elke dag krijg je de gelegenheid om alles te laten bezinken, te integreren en om te ontspannen op je eigen manier. Dat kan in de vorm van georganiseerde wandelingen, die deel uitmaken van het programma. Direct vanuit het huis starten diverse wandelroutes door een afwisselende en ongerepte natuur en op tien minuten rijden begint een bijzonder rotsachtig landschap.

De accommodatie is ruim en de kamers hebben een eigen badkamer. Er is een bibliotheek, je kunt een dvd kijken, tafeltennissen, muziek maken of beluisteren. In je vrije tijd kun je behalve wandelen ook naar het authentieke dorpje Lesné gaan, een museum bezoeken of een kijkje nemen bij de locale glasblazer. De hoofdstad Praag ligt op ruim 100 km (er is ook een bushalte voor de deur van het huis).

Ga voor nog meer informatie en foto's van het huis en de omgeving naar
www.arrangement-in-tsjechie.com.

Wat neem je mee terug?
.. Je komt meer in verbinding met jezelf en je gevoel. Zo kom je dichter bij je essentie en kun je een stap nemen om te gaan leven vanuit authenticiteit. Dit bevordert je welbevinden, je geloofwaardigheid en je zelfvertrouwen en vergroot de balans tussen denken en voelen.

.. Je leert jouw waarden kennen die dienen als kompas voor de richting in jouw leven.
.. Je wordt je bewust van de kwaliteiten die je kunt inzetten om je leven (nog) meer zin te geven.
.. Je leert fysieke signalen (eerder) herkennen, waardoor je beter kunt omgaan met stress.
.. Aan het eind van de week maak je een stappenplan om het door jou geformuleerde doel te bereiken.

Kosten: € 895,- (inclusief volpension 6 nachten op basis van tweepersoonskamer -toeslag éénpersoons kamer €115,-; exclusief reiskosten)

Datum: 5 - 11 juli 2009
(aankomst zondag 5 juli 2009, vertrek zaterdag 11 juli 2009).
Maximum aantal deelnemers: 15
Er zijn nu 6 mensen ingeschreven, dus deze training gaat door. U kunt nog inschrijven!!

Plaats: Lesné, Noord Bohemen Tsjechië

Voor een beperkt aantal deelnemers bestaat de mogelijkheid om mee te rijden met de trainers.
Kosten retour €100,00.
Neem hiervoor contact op met C2 Training, telefoon +31 (0)71 5723791


informatie en aanmelding

Geen opmerkingen: