zaterdag 13 juni 2009

Inspiratie en ontspanning voor vrouwen

van 4 tot/met 10 oktober 2009

Na het succes van vorig jaar organiseren wij dit jaar voor de 2e keer

Een week vol inspiratie en ontspanning Een volledig verzorgde week voor maximaal 10 vrouwen, met de unieke gelegenheid om zelf dagdelen in te vullen.

Iedere vrouw heeft talenten in haar rugzak: tekenen, schilderen, zingen, koken, bakken, verhalen vertellen, fotograferen, buikdansen, wandelen, schrijven, toneelspelen, yoga, spelletjes organiseren, etc.

En allemaal kunnen we praten over onderwerpen die ons vrouwen aan het hart gaan; serieus praten, lekker kletsen en lachen.

Wil je je talent, hobby, kennis, ervaringen met anderen delen, wil je inspriatie opdoen, wil je er even helemaal uit zijn:

dan is dit je kans!

Een deel van de week wordt gevuld met eigen inbreng / talent van de deelneemsters en de tijd die over blijft kan gevuld worden met wandelingen (direct vanuit het huis), bezoek aan nabij gelegen steden, bezienswaardigheden, aangenaam niets doen, of waar je dan ook behoefte aan hebt.

Wij (‘An en Gré’) doen de catering en gaan een aantal heerlijke maaltijden voor jullie maken.

We logeren op een unieke plek in Tsjechië, in de buurt van Dresden. Daar heeft Mieke Elzenga sinds zomer 2008 haar droom verwezenlijkt.

Onder het motto: kwaliteit en gastvrijheid, biedt zij een stijlvol huis met kamers/appartementen, met hotel functies en mogelijkheden voor complete arrangementen

Kosten € 395,00
(inclusief maaltijden, koffie/thee en verblijf;
exclusief vervoer, drankjes, bezoek stad/steden, uit – diner laatste avond).

Vervoer delen met elkaar (voordeel dat er op de plaats van bestemming ook vervoer is: meer vrijheid en het is goedkoop).

Voor meer informatie én opgeven, tot 1 juli 2009, bij ‘An en Gré’:
AnneMarie Bremer, tel 020 - 6331761
info@ambire.nl
Gerdien van den Broek. tel: 020 - 4822317
emausivn@planet.nl

Bij voldoende belangsteling gaat deze week door en volgt een uitnodiging voor een gezellige kennismakings/voorbereidingsmiddag.

Wij hopen met jullie een fantastische week te hebben in oktober in Tsjechië bij Mieke.

AnneMarie en Gerdien

Geen opmerkingen: