vrijdag 6 maart 2009

Docenten gezocht

We zijn afgelopen jaar in Lesné, Noord Tsjechië (800 km van Zaanstad) een Educatief Centrum gestart. We hebben een kleinschalige accommodatie met 10 kamers met eigen badkamer.
We beschikken over een eigen cursusruimte van 100 m2, met vele faciliteiten.

Ook voor ouderen en mensen met een beperking zijn we goed toegankelijk. Onze streek biedt zomerrecreatie en wintersport en dat alles tegen aantrekkelijke tarieven; u bent veel goedkoper uit dan in Frankrijk.

We bieden weekarrangementen met workshops, zowel voor sportieve, culturele als creatieve activiteiten en ook rond spiritualiteit, gezondheid, vriendschap en persoonlijke ontwikkeling.
Ook richten we ons op bedrijven voor teambuilding en managementtrainingen.

We zoeken:
enthousiaste docenten en trainingsbureau´s

Veelal betreffen de workshops 4 dagdelen, zodat uzelf ook vrije tijd hebt om hier te genieten van de omgeving en de vele bezienswaardigheden in de regio. Dus ook voor u zelf een combinatie van werken en vakantie vieren.
Ook uw gezin kan, tegen geringe vergoeding, mee.

Graag bied ik docenten de mogelijkheid om hier met een groep van 8 tot 15 deelnemers te komen. Deze kunt u bv. samenstellen uit deelnemers van de diverse groepen waaraan u les geeft. Natuurlijk kunnen ook anderen inschrijven. Mooi is als u zelf deelnemers kunnen werven. Ook wij zullen publiciteit geven aan uw activiteiten o.a. via onze website en weblog.

Graag stellen we samen met u een weekprogramma op. Zowel de inhoud als de prijs voor de deelnemers. In overleg stellen we ook uw vergoeding vast.

We hebben al een aantal arrangementen ontwikkeld.
Kijkt u daarvoor maar op onze
website.

Via de website kunt u contact met mij opnemen.
Ik hoop velen van u hier te mogen ontvangen.

Met hartelijke groeten.
Mieke Elzenga

Geen opmerkingen: