donderdag 19 maart 2009

Bridge combineren met wandelen en golf

Samen met Carel Frerichs, een ervaren bridge wedstrijdleider, hebben we een speciaal arrangement gemaakt. Dit bieden we aan eind september van dit jaar.
We hebben gekozen voor een combinatie met andere activiteiten, waaronder wandelen en golf zodat u ook van de prachtige omgeving hier kunt genieten. Er zijn talloze routes uitgezet, van verschillend niveau.
U kunt dit arrangement natuurlijk ook combineren met een bezoek aan de talrijke kastelen, de zilvermijn en de gouden stad Praag.


Het betreft een open inschrijving, dus iedereen kan zich aanmelden. Zowel beginners als ervaren spelers zijn in deze competitie van harte welkom.

Er wordt 4 avonden gespeeld, met een uitbreidingsmogelijkheid om ook de eerste avond en evt. vrijdagmiddag te bridgen. De prijsuitreiking is vrijdag aan het begin van de avond.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal ik een aantal Tsjechische buurtgenoten uitnodigen, die wellicht willen meespelen. Leuk om internationale contacten op te doen, die kunnen leiden tot waardevolle vriendschappen. Mooi als stap in de eenwording van Europa!

De kosten van dit arrangement zijn € 295,- voor verblijf op basis van half pension en de bridgedrives.
Overige activiteiten worden apart afgerekend, omdat deze via maatwerk tot stand komen. Zodra u hier bent kan ik u informeren over de bezienswaardigheden en evt. reserveringen voor u verzorgen. Op de regiopagina en deze weblog staan ook al meerdere mogelijkheden voor excursies aangegeven.

Interesse: informatie bij fantasy arrangement bridgen.

Geen opmerkingen: