woensdag 18 januari 2012

Pension Liberta op kampeerbeurs CARAVANA WTC LeeuwardenVan 19 - 24 januari 2012 is de Caravana in Leeuwarden. Het WTC Expo is dan voor bijna een week omgetoverd tot de grootste kampeerbeurs van Nederland. In 2011 bezochten ruim 50.000 bezoekers dit evenement.

U vindt er nieuwtjes op het gebied van kamperen met een tent, caravan en camper. Vele bedrijven presenteren zich met hun aanbiedingen.

Ook wij van Pension en camping Liberta uit Tsjechië zijn hier.

U kunt nog boeken voor een wintersport vakantie in de voorjaarsvakantie. Met uw camper kunt u terecht op onze camping en comfortabel in ons pension.
De skiliften in de regio zijn weer open. Afgelopen jaar zijn deze vernieuwd en bieden volop sneeuwplezier, voor het gehele gezin.
Geen zin in carnaval? kom lekker langlaufen en wandelen in Lesne.


Samen met A.R.T.-vouwwagenverhuur bieden we komende zomer een speciaal arrangement aan.
De vouwwagen die u huurt staat al op zijn plek op onze camping. Uw reis is eenvoudiger, omdat u geen rekening hoeft te houden met het transport en opzetten van de vouwwagen. U komt aan, en kan gelijk gebruik maken van uw tijdelijke huisvesting.

Vanaf onze camping kunt u heerlijk wandelen, kastelen bezoeken, genieten van het heerlijke Tsjechische bier.

Ook kinderen zullen zich prima vermaken op de ruime plek op de camping, bij de kampvuurplaats, in ons zwembad en de spelruimte. Ook bij wat minder goed weer is er genoeg te beleven.

Bezoek onze stand op de Caravana. Standnummer 3166, en maak gebruik van de vroegboekkorting op de beurs.

Graag beantwoorden we uw vragen.
Verdere informatie

Geen opmerkingen: