donderdag 1 december 2011

Wintersport in Tsjechië

Ski vakantie vanaf € 29,- p.p.p.d. op basis van logies en ontbijt in ons pension Liberta. Goed en goedkoop op vakantie in Tsjechië! Ooit gedacht aan een prachtige vakantie in Tsjechië? In een betaalbare en prachtige streek?
Niet ver van het bekende Reuzengebergte, ligt het Lausitzer Gebirge, Luzicke Hory. Een rustige streek volop wintersportmogelijkheden.

Er zijn hier van december tot maart volop wintersport mogelijkheden. Er ligt dan vaak een flink pak sneeuw. Heerlijk weer dus om buiten te zijn. Zowel om te skieën, te snowboarden, te langlaufen en natuurlijk om prachtige wandelingen te maken. Ook Nordic Walking is hier goed mogelijk.

Speciaal voor de winterperiode hebben we daarom een aanbod gemaakt. Dit loopt tot maart, dus u kunt hier ook in verschillende vakanties met het hele gezin terecht. Ook buiten de vakanties bent u hier welkom, alleen of samen met anderen.

In deze periode is de skilift in Horni Podluzi is geopend en bij deze lift verhuren ze materiaal tegen aantrekkelijke tarieven. In tegenstelling tot Frankrijk en Zwitserland zijn de kosten voor de huur van materiaal laag en ook de skilift is heel betaalbaar.

Een ski pas kost hier (van 14.00 tot 21.00 uur) € 10,- per dag.
Voor € 65,- huurt u hier een week een top ski of snowboard uitrusting.
Materiaal is nooit ouder als 3 jaar, dus gegarandeerd goed!

Wilt u les?
Voor € 20,- voor een halve dag privéles met maximaal 2 personen,
of voor € 55,- voor 4 dagen in een groep van maximaal 4 personen.
Heel prettig is dat het ruime pistes zijn, heel geschikt voor de beginnende skieër. De wachttijden bij de lift zijn heel beperkt en er zijn goede lesmogelijkheden. Als u zich aanmeldt voor een groepje van 3 of 4 mensen, komt het vaak voor dat u alleen of met 2 personen les hebt. Dit geeft een optimaal lesresultaat. Dit in combinatie met de beperkte wachttijden bij de liften geeft u dus optimaal skiplezier!

Per rit kost de lift tussen de 12 tot 17 kronen (= € 0,50 tot € 0,70)
2 uur liftgebruik van de oefenbaan kost 60 kronen (= ongeveer € 1,50)

In de regio zijn diverse andere pistes aanwezig bv. die van Jedlova, de Luz en de Jested bij Liberec.

We hebben in ons pension rond de 20 slaapplaatsen, dus voor uw familie- of vrienden week kunt u het gehele gebouw ter beschikking hebben. Privacy van een appartement, met de faciliteiten van een educatief centrum. Als u meerdere kinderen bij u hebt, kunnen we voor hen extra slaapplaatsen regelen, zodat u met een grotere groep kunt komen.

Kinderopvang
Voor de zeer jonge gezinsleden, of de kinderen die niet dol zijn op de kou, bieden we de mogelijkheid tot kinderopvang. We hebben deze oppas service als u dit bij boeking aangeeft.

Voor 15,- euro per kind per dagdeel nemen we u deze zorg uit handen.
Informeer naar de kortingsmogelijkheden als het om meer dan 3 kinderen gaat.

Sneeuwpret
En natuurlijk sneeuw- en ijspret als er sneeuw gevallen is: sleeën, iglo´s bouwen, sneeuwpoppen maken, sneeuwballen gooien en kunstwerken maken. Voor de liefhebber: langlaufen, snowboarden en skiën.

Verblijf op basis van logies en ontbijt, vanaf € 29,- per persoon per nacht. Kinderen tot 12 jaar 50% korting.

De data voor aankomst en vertrek zijn vrij te kiezen, afhankelijk van het aantal plaatsen dat we hebben.

Boek hier
voor een uitgebreide beschrijving van ons pension en mogelijkheden zie onze website
http://www.pensionliberta.nl

Geen opmerkingen: