zondag 17 april 2011

Paas arrangement in Tsjechië

Ook deze Paasdagen extra activiteiten in Lesne.
Met de kinderen kunnen we een eieren beschilderen.
De Paashaas zal deze verstoppen en samen gaan we in onze uitgesterkte tuin eieren zoeken!
We starten de Paasdagen met een Paasontbijt of Paasbrunch.
Genieten van Tsjechisch Paasbrood dat hier wordt gemaakt in de vorm van een lammertje overgoten met chocolade; echt heel feestelijk!

Samen genieten! Rust en ruimte, of liever actief? Dit kan allemaal in en rond de bossen van Lesne. Vele activiteiten voor jong en ouder.

Lekker wandelen, er zijn vele routes die direct bij ons huis starten.
Steden bezoeken; naar de gouden stad Praag. Lekker winkelen, mooie gebouwen bekijken en wellicht ook wel een museum bezoeken.
Ook andere steden zijn uw bezoek waard; Decin, Liberec (met leuke dierentuin), de UNESCO stad Görltz aan de Pools-Duitse grens.

Zwemparadijs en sauna
Er is een prachtig complex net over de grens van Duitsland op een half uurtje rijden. Mogelijkheden voor massages en met een mooi zwemparadijs. Geschikt voor het hele gezin en ook aantrekkelijk geprijsd.

In ons huis
Als u lekker buiten bent geweest is er in huis ook veel te doen. In onze spelzaal / recreatie ruimte zijn er vele mogelijkheden voor activiteiten: o.a. tekenen, schilderen, mozaïk maken, werken met vilt, dansen, muziek maken (het drumstel en de gitaren staan opgesteld) gezelschapsspelen doen, tafeltennissen, biljarten.....

Of gewoon lekker lezen en kletsen in de bibliotheek.

Al met al kan er veel beleefd worden.
We bieden een flexibel programma, vandaar dat we uitgaan van het verblijf op basis van logies en ontbijt, vanaf € 26,50 per persoon per nacht. Kinderen tot 12 jaar 50% korting.

De data voor aankomst en vertrek zijn vrij te kiezen, afhankelijk van het aantal plaatsen dat we hebben.

Voor de jonge gezinsleden bieden we de mogelijkheid tot kinderopvang. We hebben deze oppas service als u dit bij boeking aangeeft.
Voor 15,- euro per kind per dagdeel nemen we u deze zorg uit handen.

Informeer naar de kortingsmogelijkheden als het om meer dan 3 kinderen gaat.
verdere informatie

Geen opmerkingen: