zondag 18 april 2010

Arrangementen vanaf het voorjaar in Tsjechië

Onze website is aangepast. We hebben een ruim aanbod voor u, en deze overzichtelijk voor u gerangschikt.  We hebben nu gekozen voor 3 basisactiviteiten:


wandelen
glas
koken

Omdat we hier in de natuurgebieden zitten, is wandelen echt de basis en te combineren met veel andere activiteiten. Fotografie, architectuur, schilderen, spirituele activiteiten, trainingen Nordic Walking.

Glas is een typich product hier uit de regio is. Naar het glasblazen en -gieten bij Ajeto in Novy Bor, is een favouriete excursie.

We worden in mei opgenomen in de nieuwe gids van de ANWB met campings waar kookworkshops worden gegeven. We hebben hier diverse koks die Tsjechisch, maar ook vegetarische en Indiase maaltijden kunnen klaarmaken. Dit combineren we met het zoeken van eetbare producten in de natuur hier. Afhankelijk van het seizoen vindt u hier paddenstoelen, bosbessen, kastanjes, pruimen en appels.

We hebben net een project afgerond waarbij 4 carvers een zandsculptuur hebben vervaardigd. We zullen hiervoor de komende tijd met WSSA (World Sand Sculpting Academy) ook een aanbod doen.

U kunt hier een kamer boeken en komen kamperen. De arrangementen zijn geschikt voor gezinnen en mensen die alleen of met vrienden willen komen.

Wilt u iets anders? Vraag het ons, want we leveren maatwerk.
Samen met u ontwikkelen we graag een programma dat aansluit op uw wensen.

Geen opmerkingen: