maandag 7 september 2009

Lid NKC

Deze zomer zijn we lid geworden van de Nederlandse Kampeerauto Club. Op vertoon van de NKC card krijgt u 10% korting op het verblijf hier.
Ook krijgt u 10% korting op een aantal van de activiteiten die we hier organiseren.
Dit betreft de georganiseerde wandeltochten met begeleiding, (instructie) Nordic Walking, yoga, creatieve workshops (mozaïek, vilt, uw eigen geurende zeep maken, schilderen op hout)

In de staprijs is inbegrepen dat u gebruik kunt maken van de ruime douche en het toilet in ons hoofdgebouw. Hier is ook het keukenblok waar u kunt afwassen.
Hierin is tevens de recreatieruimte, waar de binnenactiviteiten worden gehouden. Hier zijn de tafeltennistafel en vele spelletjes beschikbaar. Voor jong en ouder is er hier altijd wat te doen! Samen muziek maken, dansen, tekenen/schilderen. Informeer naar de mogelijkheden.

We hebben zomer en winter plaats voor 8 tot 10 campers. Bij mooi weer kunt u op het gras staan. Als het hiervoor te nat is of als er sneeuw ligt kunt u op het asfalt staan.
Iedere plaats heeft een stroomaansluiting.

Komt u met een groep, dan kunt u bij elkaar staan. Wel graag van te voren reserveren, dan houden we rekening met uw komst.

Nadere informatie en reserveren

Geen opmerkingen: