zondag 8 juni 2008

NLP, systemisch werk en wandelen


Je verdiepen in jezelf en tegelijkertijd vakantie vieren. Dat is wat we aanbieden. We werken op een speelse en creatieve manier aan de basisbeginselen van NLP. We maken mooie wandelingen in de omgeving. Een familie- of organisatieopstelling helpt bij het doorbreken van terugkerende, ongewenste patronen.

Het thema van de week is communicatie, met jezelf en met de ander. In onze communicatie speelt door wie we zijn en hoe we denken, wat onze patronen en overtuigingen zijn, vaak zonder dat we dat zelf in de gaten hebben. Een eerste stap is daarom bewustwording van je eigen processen en inzicht in de werking van communicatie en gedrag, bij jezelf en bij anderen.

NLP houdt zich bezig met de wisselwerking tussen gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedrag. NLP leert deze processen te herkennen en geeft instrumenten om deze desgewenst te veranderen. NLP is praktisch en direkt toepasbaar in privé- en werksituaties.

Lees verder

De trainers

Leonie Cramwinckel-Bloch

Leonie is gestalttherapeute en coach.Zij is tevens opgeleid en gediplomeerd in NLP (master en coach)

Els Cramwinckel

Els is opgeleid in NLP (master en trainer). Zij geeft ook presentatietrainingen, cursussen Beter Slapen en zij begeleidt meditatieve wandelingen.Geen opmerkingen: