woensdag 12 maart 2008

Trainingen in een unieke omgeving


Waarom zou u helemaal naar Tsjechië gaan voor een training?
Deze vraag hoor ik natuurlijk vaak.

Daarom vertel ik u hoe ik in Tsjechië terecht ben gekomen.
Ik ken het land sinds enkele jaren. Ik had het beeld van grijze gebouwen, kaalslag,
door zware industrie verwoeste bossen, armoede, stugge bewoners.
Niets is minder waar!
In
Lužické hory (Lausitzer Gebirge) tref je een fantastisch natuurgebied, dat tot ver in Duitsland doorloopt. Eindeloze bossen afgewisseld met uitstrekte glooiende akkers, pittoreske huisjes van jaren her. De omgeving om je te ontspannen en uit te dagen om eens op een andere manier naar je werk en je leven te kijken.


Op zoek naar naar een geschikt pand, verwelkomde onze huidige buren ons met koffie, gebak en streekgerechten, een en al hartelijkheid.
Zo´n welkom voelt als een warm bad.
Dit gevoel is sterker geworden sinds we meer mensen in de streek leren kennen, Van hen krijgen we tips over de vele mogelijkheden die de streek biedt.

Vanaf het eerste moment greep dit mij. Hier wil ik wonen en anderen laten meegenieten! Deze omgeving inspireert!
De ideale omgeving om trainingen te volgen! Een omgeving die totaal anders is dan u gewend bent, maakt creativiteit los.


Het historisch gebouw is een combinatie van oude glorie en moderne faciliteiten. In het in oorspronkelijke staat herstelde restaurant waant u zich 200 jaar terug, terwijl u ´s morgens kunt genieten van de warme douche, die uw kamer rijk is. Ook de trainingsruimten voldoen aan de eisen die we tegenwoordig in Nederland stellen.

In Tsjechië kost een overnachting aanzienlijk minder dan in Nederland, waardoor het absoluut aantrekkelijk is om hier uw training te boeken.

Op de site staat de planning voor het najaar 2008.
Er is vast iets bij, dat u aanspreekt.
En anders..... mail ons uw idee, dan stellen we samen een programma op dat aansluit op uw wensen.

Geen opmerkingen: